В петък над източните райони ще остане с ниска облачност, на

...
В петък над източните райони ще остане с ниска облачност, на
Коментари Харесай

Времето: Значителна облачност в планините

В петък над източните региони ще остане с ниска облачност, на обособени места ще е с мъгли и ръмежи. Над западната половина от страната, след краткотрайното понижение на облачността, тя още веднъж ще се усили и ще е най-вече забележителна. Само на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са от 1 до 6 градуса, а оптималните - сред 9 и 14 градуса.

Над планините облачността от запад ще се усили и ще е забележителна. На места ще има и най-вече слаби превалявания от дъжд, над 1700 метра - слаб сняг. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е сдържан. Максималната температура на 1200 метра ще е към 9 градуса, а на 2000 метра - към 3 градуса.

Над Черноморието облачността ще остане забележителна. На места ще има и слаби превалявания от дъжд. В утринните часове още веднъж има условия видимостта да бъде понижена. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 12-14 градуса. Температурата на морската вода ще е от 15 градуса на север до 17 градуса на юг. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, като след обяд ще отслабва до 2 бала.

На 13 ноември слънцето ще изгрее в 07:16 часа и ще залезе в 17:04 часа. Продължителността на деня е 09:47 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР